Gastouderservice Unique!

Unique! Groot in bemiddelen van kleintjes

Voorstellen

Gastouderservice Unique is een jong gastouderbureau gevestigd in Landgraaf. Ik stel mij graag aan u voor.

Lenie Amkreutz

Ik ben Lenie Amkreutz, getrouwd met Bert Amkreutz, moeder van 3 prachtige dochters en houder van Gastouderservice Unique.


Na het behalen van mijn SPW niveau 4 diploma ben ik in 2007 begonnen met als gastouder. Ik werk nog steeds met veel plezier als gastouder en weet als geen ander wat er speelt in de wereld die "gastouderopvang" heet. 

Gedurende deze jaren heb ik verschillende gastouders geholpen hun gastouderopvang te verbeteren of uit te breiden met tips en adviezen. Ik zag hierin een leuke uitdaging en van uit daar is het idee ontstaan om een eigen gastouderbureau op te zetten. 

Met Gastouderservice Unique wil ik deze ervaringen combineren om onze gastouders en vraagouders een Unique concept in begeleiding en service te bieden. 


Als moeder weet ik hoe belangrijk uw kinderen voor u zijn. Mijn wereld draait om het wel en wee van mijn drie meiden. Ik wil hen optimale kansen bieden zodat zij zich tot prachtige evenwichtige mensen kunnen ontwikkelen. Ik wil betrokken zijn in hun leven, ook als zij even niet in mijn buurt zijn. Als houder van Gastouderbureau Unique wil ik u zoveel mogelijk betrekken bij de opvang van uw kind bij onze gastouder. Zo hoeft u geen moment van uw kind te missen!