Gastouderservice Unique!

Unique! Groot in bemiddelen van kleintjes

Wij zoeken enthousiaste gastouders!!!

Gastouderservice Unique! is altijd op zoek naar enthousiaste gastouders! Ben jij die leuke gastouder met die aparte insteek? Meld je dan snel bij ons aan! Wij zijn op zoek naar jou! Of je nu al jaren werkt als gastouder of pas net begint. Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden jou uitstekende begeleiding op maat.


Wij zijn voor onze vraagouders altijd op zoek naar gastouders die kwaliteit bieden. Wij helpen jou je opvang waar nodig te verbeteren en promoten, zodat jij de goede naam opbouwt die jij verdient! Hiervoor verwachten wij van jou dat je werkt aan de hand van ons pedagogisch beleid (zie downloads), je opvang door ons laat controleren op veiligheid en hygiëne en dat je werkt volgens de in de wet kinderopvang vastgelegde eisen. Uiteraard stellen wij jou zo goed mogelijk op de hoogte van deze eisen en begeleiden wij jou zo goed mogelijk naar een kwalitatief hoogstaande gastouderopvang. Een opvang waar ouders graag hun kinderen willen brengen. Je werkt volledig op freelance basis en kan zelf vorm geven aan jouw gastouderopvang. Ben je helemaal gericht op het buitenleven of toch meer van het knutselen en knuffelen, dat is helemaal aan jou! Het enige dat wij van jou vragen is dat wij jou mogen begeleiden op onze eigen Unique! manier. 


Ook voor opa's en oma's!!!

Ook opa's en oma's die graag op hun kleinkinderen passen bieden wij vele mogelijkheden. 


U kunt een zakcentje bijverdienen terwijl u uw kinderen helpt door op uw kleinkinderen te letten. Als u dit via ons gastouderbureau doet, hebben uw kinderen recht op kinderopvangtoeslag en krijgen zij een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang. In onze ogen een WIN/WIN situatie. 


Uiteraard bieden wij u dezelfde begeleiding, cursussen en workshops die wij al onze gastouders aanbieden. Zo kunt u ook uw horizon verruimen en leuke ideeën voor activiteiten opdoen om met uw kleinkinderen te ondernemen.