top of page

Voorstellen

Gastouderservice Unique is een jong gastouderbureau gevestigd in Landgraaf. Ik stel mij graag aan u voor.

Lenie Amkreutz

Ik ben Lenie Amkreutz, getrouwd met Bert Amkreutz, moeder van 3 prachtige dochters en houder van Gastouderservice Unique.

Na het behalen van mijn SPW niveau 4 diploma ben ik in 2007 begonnen met als gastouder. Ik werk nog steeds met veel plezier als gastouder en weet als geen ander wat er speelt in de wereld die "gastouderopvang" heet.

Gedurende deze jaren heb ik verschillende gastouders geholpen hun gastouderopvang te verbeteren of uit te breiden met tips en adviezen. Ik zag hierin een leuke uitdaging en van uit daar is het idee ontstaan om een eigen gastouderbureau op te zetten.

Met Gastouderservice Unique wil ik deze ervaringen combineren om onze gastouders en vraagouders een Unique concept in begeleiding en service te bieden. 

Als moeder weet ik hoe belangrijk uw kinderen voor u zijn. Mijn wereld draait om het wel en wee van mijn drie meiden. Ik wil hen optimale kansen bieden zodat zij zich tot prachtige evenwichtige mensen kunnen ontwikkelen. Ik wil betrokken zijn in hun leven, ook als zij even niet in mijn buurt zijn. Als houder van Gastouderbureau Unique wil ik u zoveel mogelijk betrekken bij de opvang van uw kind bij onze gastouder. Zo hoeft u geen moment van uw kind te missen!  

Bekijk hier ons GGD-rapport

Via onderstaande knop kunt u ons inspectierapport inzien en de inspectierapporten van alle bij ons aangesloten gastouders. 

Waarom voor ons kiezen?

Gastouderservice Unique biedt een unieke service voor een aantrekkelijke prijs. 

Vraagouders

Wij bieden onze vraagouders optimale service. Uw kind is uniek en verdient dan ook begeleiding die op zijn ontwikkeling is aangepast. Door intensieve samenwerking met de gastouder houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind.

Daarnaast kunt u met al uw vragen over gastouderopvang en opvoeding bij ons terecht.

Onze gastouders werken allemaal volgens ons pedagogisch beleidsplan. Wij begeleiden hen waardoor zij zich steeds verder kunnen ontplooien en in hun opvang de ideale omgeving kunnen bieden waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Regelmatig brengen wij een bezoekje aan de gastouder om risico-inventarisaties en observaties te doen. Zo houden wij de kwaliteit van de opvang van uw kinderen hoog. 

Gastouders

Ook onze gastouders bieden wij een Unique concept! 

  • Wij zorgen dat jullie aan alle wettelijke eisen voldoen.
  • Wij regelen voor jou de registratie in het Landelijk register kinderopvang. Eenmaal geregistreerd zorgen wij er samen met jou voor dat je opvang aan alle wettelijke eisen blijft voldoen.
  • Door intensieve samenwerking zorgen we er samen voor dat jouw vraagouders tevreden zijn over jouw opvang.
  • Wij bieden jou een uitgebreid cursus aanbod om je verder te ontwikkelen en leuke themapakketten om in je opvang mee te werken. 

Daarnaast bieden wij begeleiding bij het opstellen van advertenties en het maken van reclame. Dit alles om jouw opvang zo succesvol mogelijk te maken! 

bottom of page